Naše výrobky

Poradna

Aktuality

IMG_1781.JPG Dovolená 28.06.2017
PF 2014.jpg PF 2014 12.12.2013

Newsletter

Chcete dostávat novinky e-mailem?
zadejte Váš email:

Máte dotaz? Napište nám:

Jméno:
email:
dotaz:

Jak naše poradna funguje?

Pokud máte dotaz k pečivu, výrobě, ingrediencím či chcete položit otázky týkající se propojení stravy a zdraví, napište nám. Použijte formulář v levém sloupečku nebo klidně pište na e-mail. My připravíme odpoveď na vaši otázku a pak ji vložíme sem.

Jak pracovat s kváskem?

Dobrý den,

mohli byste mi prosím poradit jak pracovat s kváskem?

Děkuji za odpověď

Martina z Prahy

 

zobrazit odpověď

Příspěvek týkající se kysaného zelí.

Na facebooku jsme jsme našli zajímavý článek týkající se kvality kysaného zelí.

zobrazit odpověď

Dotaz na ovesnou směs

Dobrý den,

všimla jsem si, že do vánočního cukroví přidáváte ovesnou směs. Mohli byste mi prosím objasnit z čeho se skládá?

 

zobrazit odpověď

Co v našem pečivu určitě nenajdete?

Narazili jsme na zajímavý článek týkající se různých příměsí, které můžete najít v běžném pečivu.

Mrkněte na odkaz:
http://www.vitalia.cz/clanky/s-pecivem-jime-i-cast-vlasu-a-nehtu/

zobrazit odpověď

Jak nejlépe uchovat kváskový chléb?

Chtěla bych se zeptat, jaký je nejlepší způsob uchovávání kváskového chleba?

zobrazit odpověď

Bezlepkové pečivo

Je vaše pečivo bezlepkové?

zobrazit odpověď